Συζήτηση χρήστη:Ρητά και παροιμίες

Από Βικιφθέγματα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλως ήρθατε στη σελίδα συζήτησής μου!

Για να μου αφήσετε μήνυμα πατήστε εδώ!

Welcome to my talk page!

Click here to let me messege!

New user[επεξεργασία]

  1. Δημιουργείς νέα λήμματα με αποφθέγματα ή παροιμίες που ήδη υπάρχουν στα Βικιφθέγματα.
  2. Τί είναι Μάννα; Ποιός το είπε και πού είναι γραμμένο; Δεν αντιγράφουμε ότι βρίσκουμε στο ίντερνετ. Απαγορεύεται.
  3. Υπάρχουν global admin που μπορούν να διαγράψουν τα πάντα, παντού. Υπάρχουν και Έλληνες Global Admin π.χ. see Χρήστης:Ah3kal.
  4. Γιατί με αναίρεσες χωρίς να διαβάσεις την πολιτική; Όπου δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες σελίδες πολιτικής, π.χ. στα Βικιφθέγματα, διαβάζεις τις αντίστοιχες σελίδες πολιτικής στα Wikiquote, υπάρχουν στα αριστερά κάθε σελίδας πολιτικής στο τμήμα Γλώσσες. Παράδειγμα απλό, ποιος είναι ο Αθανάσιος Πάνου; Ένας χρήστης που κάτι δικό του έγραψε στο main namespace και μάλιστα υπέγραψε. Αυτό απαγορεύεται, γι αυτό το έστειλα για delete.

Αυτά είχα να σου πω. Αν αναιρέσεις πάλι, θα πάρεις προειδοποίηση Βανδαλισμού και θα με αναγκάσεις να απευθυνθώ σε Global Admin για άσκοπες αναιρέσεις και διορθωπόλεμο χωρίς αιτιολόγηση και χωρίς γνώση της Πολιτικής Βικιφθεγμάτων.

Καλώς ήρθες και σόρυ για το άσχημο τρόπο γνωριμίας μας. Διάβασε την Πολιτική και τα ξαναλέμε. --2A02:587:1811:E100:230:4FFF:FE4E:BC7 14:02, 25 Αυγούστου 2016 (UTC)Απάντηση[απάντηση]


Απαγορεύεται να αντιγράφουμε ότι υπάρχει στο ίντερνετ και δεν είναι ελεύθερο από πνευματικά δικαιώματα. Έχω ήδη λογαριασμό. Έχω επιλέξει να μην τον χρησιμοποιήσω για δικούς μου λόγους. Να'σαι καλά, και καλή συνέχεια! :) --2A02:587:1811:E100:230:4FFF:FE4E:BC7 14:14, 25 Αυγούστου 2016 (UTC)Απάντηση[απάντηση]