Συζήτηση χρήστη:94.65.20.203

Από Βικιφθέγματα
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλωσόρισμα


94.65.20.203, καλώς ήρθες στα Βικιφθέγματα!

Παρακάτω ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι που θα σε βοηθήσουν:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στο Βήμα της κοινότητας. Καλή συνέχεια και καλές συνεισφορές!

Προσθήκες[επεξεργασία]

Πριν συνεχίσετε θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε τι είναι τα Βικιφθέγματα και Τι δεν είναι τα Βικιφθέγματα. Τα αποσπάσματα που προσθέτετε α) δεν έχουν καμία πηγή, β) προέρχονται από το προσωπικό blog του Βαγγέλης Φίλος (παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα) και είναι ανέκδοτα (ως ανέκδοτα δεν μπορούν να κρατηθούν), γ) δεν είναι αποφθέγματα (δλδ. φράσεις καθολικού κύρους ή φράσεις διάσημων προσώπων ή έργων). Γι αυτούς τους λόγους θα αφαιρεθούν. Μπορείτε (εφόσον αναφερθεί σαν πηγή κάποιο έργο που έχει ήδη εκδοθεί) να προσθέσετε αποσπάσματα στο λήμμα Βαγγέλης Φίλος. Καλή συνέχεια. --Divineale (συζήτηση) 17:56, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)[απάντηση]


Αυτή η σελίδα συζήτησης προορίζεται για ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμα λογαριασμό ή που δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι για την ταυτοποίηση ενός ανώνυμου χρήστη χρησιμοποιείται η διεύθυνση IP τους. Είναι όμως πιθανόν η διεύθυνση αυτή να είναι κοινή για πολλούς διαφορετικούς χρήστες. Αν είστε ανώνυμος χρήστης και νομίζετε ότι άσχετα σχόλια απευθύνθηκαν σε σας, παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό ή να συνδεθείτε για να αποφεύγεται η μελλοντική σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.