Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Βικιφθέγματα:Βήμα/Αρχείο 2016 - 2017»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ετικέτα: Παράδοση μαζικού μηνύματος
====Γενικά σχόλια ====
*Granted from Meta-Wiki for one year. [[Χρήστης:Ajraddatz|Ajraddatz]] ([[Συζήτηση χρήστη:Ajraddatz|συζήτηση]]) 06:26, 2 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)
 
== New print to pdf feature for mobile web readers ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="el" dir="ltr">
'''Νέα δυνατότητα για αναγνώστες να μπορούν να διαβάζουν τα κείμενα σε μορφή pdf στο κινητό'''
 
Η δικτυακή ομάδα 'Αναγνώστες' θα προωθήσει αυτή τη βδομάδα μία καινούρια δυνατότητα, ένα καινούριο χαρακτηριστικό για να είναι [[mw:Reading/Web/Projects/Mobile_PDFs|εύκολο να κατεβάσετε PDF εκδόσεις άρθρων στον ιστότοπο για κινητά]].
 
Το να παρέχουμε καλύτερη λειτουργικότητα όταν είμαστε εκτός σύνδεσης ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πεδία. [[m:New_Readers/Offline|Η μελέτη έγινε απο τις ομάδες 'Νέοι Αναγνώστες' στο Μεξικό, Νιγηρία και Ινδία]]. Οι ομάδες δημιούργησαν ένα πρωτότυπο για PDFs κινητού το οποίο αξιολογήθηκε απο έρευνα χρηστών και σχόλια από την κοινότητα. Η [[m:New_Readers/Offline#Concept_testing_for_mobile_web|πρωτότυπη αξιολόγηση]] έλαβε θετικά σχόλια και αποτελέσματα και έτσι συνεχίστηκε η ανάπτυξη του.
 
Αρχικά, η προώθηση της δυνατότητας αυτής θα είναι διαθέσιμη στο Google Chrome για Android. Υποστήριξη του χαρακτηριστικού αυτού για άλλα προγράμματα περιήγησης θα έρθουν στο μέλλον. Για το Chrome, η δυνατότητα αυτή θα χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη λειτουργία εκτύπωσης των Android. Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν μια ιστοσελίδα σε μορφή PDF. [[mw:Reading/Web/Projects/Print_Styles#Mobile_Printing|Οι επιλογές Εκτύπωσης για κινητό]] θα χρησιμοποιηθούν για αυτά τα PDFs για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αναγνωσιμότητα για μικρότερες οθόνες.
 
Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, βλέπε [[mw:Reading/Web/Projects/Mobile_PDFs|τη σελίδα προγράμματος MediaWiki.org]].
 
{{Int:Feedback-thanks-title}}
</div> [[m:User:CKoerner (WMF)|CKoerner (WMF)]] ([[m:User talk:CKoerner (WMF)|talk]]) 22:07, 20 Νοεμβρίου 2017 (UTC)
<!-- Το μήνυμα στάλθηκε από τον User:CKoerner (WMF)@metawiki με βάση τη λίστα στην https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:CKoerner_(WMF)/Mobile_PDF_distribution_list&oldid=17448927 -->
477

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης